Belangrijke berichten
Meest recente foto's
Renovatie kantine
 Ron van Gulik  Bestuur  80x gelezen

Op dit moment wordt onze kantine door enthousiaste vrijwilligers onder handen genomen.

Nadat de ALV toestemming had gegeven voor de renovatie zijn zij gelijk aan de slag gegaan.

Ga gerust eens kijken en misschien kunt u een steentje bijdragen om onze club nog mooier te maken.

Leden met de navolgende skills en wat willen doen voor hun vereniging zijn van harte welkom de komende maanden:

Loodgieters, elektriciens, tegelzetters, stukadoors, stratenmakers, grondwerkers etc, maar sjouwers, opruimers en zandkruiers zijn ook nodig. Meldt je aan op renovatiecc@gmail.com

Kijk voor de resultaten onder het kopje "Foto's"

zondag 4 december 2016, 15:00 uur
Oliebollentoernooi 4 januari 2017
 Petra 't Jong - de Jong  Toernooien  1161x gelezen

Beste jongens en meisjes,

Ook deze winter wordt in de kerstvakantie weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi georganiseerd.

Download bestanden
Oliebollentoernooi 4 januari 2017 197 KB (43x opgehaald)
donderdag 1 december 2016, 13:26 uur
racketavond in de hal
 Gé van Strien  Recreatie  720x gelezen

Zin in een gezellige tennisavond? Wij organiseren wederom een racketavond in de hal aan de Schenkeldijk 1 in Dordrecht en wel op  zaterdag 3 december 2016. De kosten bedragen 10 euro. Hiervoor krijgt u een drietal speelrondes (45 minuten per ronde) en 1 gratis consumptie. Aanvang: 19.15 uur, einde: 23.45 uur.

Vanaf heden kunt u zich aanmelden (1 of meerdere personen) via tennishalschenkeldijk@gmail.com onder vermelding van naam en (dubbel)speelsterkte en telefoonnummer. De aanmeldingstermijn sluit één week van tevoren.

zaterdag 19 november 2016, 14:06 uur
Inschrijven Voorjaarscompetitie 2017
 Nick Blokker  Competitie  526x gelezen
Alle informatie over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2017 is weer bekend, dus vanaf nu kan er weer ingeschreven worden. Geef je door middel van bijgaand inschrijfformulier op voor de voorjaarscompetitie als team. Individueel inschrijven is ook mogelijk. Zie de inschrijfformulieren voor senior en junior hieronder.

Tijdens de Voorjaarscompetitie 2017 worden er een aantal nieuwe competitievormen door de KNLTB aangeboden. De competitievormen die we als C.C. aanbieden zijn op het inschrijfformulier weergegeven. Kijk voor meer informatie over de nieuwe competitievormen en compact spelen op: KNLTB Competitie Nieuwe Stijl

De inschrijving sluit zondag 27 november!!

Download bestanden
Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2017 - sen. 50 KB (173x opgehaald)
Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2017 - jun. 115 KB (95x opgehaald)
dinsdag 8 november 2016, 17:30 uur

A.L.V. maandag 21 november
 Gé van Strien  Bestuur  453x gelezen

Maandag 21 november om 20.15 uur vindt een algemene ledenvergadering plaats met daarin o.a. onze investeringsplannen voor 2017, de begroting en (her)benoeming van bestuurs- en commissieleden. De betreffende stukken zijn te vinden op het beveiligde deel van de website (eerst inloggen).

maandag 7 november 2016, 22:18 uur
Ton de Heer KWF toernooi
 Gé van Strien  Recreatie  81x gelezen
Zaterdag 26 november aanstaande is het weer zover: het Ton de Heer KWF Tennistoernooi! Dit keer wordt er gespeeld in de nieuwe hal aan de Schenkeldijk. Het toernooi wordt gespeeld in vaste koppels. Uit iedere poule komt een winnaar. Iedere poulewinnaar krijgt een prijs. Tijdens de avond kunnen er lootjes gekocht worden voor mooie prijzen. De totale opbrengst van het toernooi gaat naar de KWF. Inschrijven via: kwftennistoernooi@gmail.com
maandag 7 november 2016, 13:40 uur
KNLTB ClubApp
 Ron van Gulik  Bestuur  176x gelezen

Heeft u de KNLTB ClubApp al gedownload?

Hij is beschikbaar in de App Store en via Google Play. Niet beschikbaar voor een Windows Phone. De tijden in de clubagenda worden op een Apple telefoon nog niet goed weergegeven en op een Android toestel is dit wel goed. Dit wordt verholpen in de volgende update.

donderdag 20 oktober 2016, 10:23 uur
Indeling wintertraining 2016
 Tom van Hensbergen  Training  232x gelezen

Bij vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Michael 06-28287001. Voor de tarieven van de wintertraining zie http://www.tennisschooltennisone.info/ --> inschrijven. Voor degenen die buiten trainen blijven de tarieven hetzelfde aangepast aan de cyclus die dan is verkort van 18 naar 15 lessen.

Download bestanden
Indeling wintertraining 2016 16 KB (706x opgehaald)
De indeling van de haluren winter 2016 is definitief. Bij vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Michael 06-28287001.
maandag 26 september 2016, 23:27 uur
Jeugdkamp
 Tom van Hensbergen  Jeugd  212x gelezen

Hoi Tennistopper!

Je kunt je weer aanmelden voor het CC Jeugdkamp 2016!!
Mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer naar ccjeugdactiviteiten@gmail.com.
Wanneer je aanmelding ontvangen is, volgt een bevestiging met verdere informatie.

maandag 26 september 2016, 19:48 uur
afscheid Willem vd Sluis
 Gé van Strien  Bestuur  260x gelezen
Na een dienstverband bij C.C. van 17 jaar, stopt onze trouwe groundsman Willem van der Sluis op 31 juli vanwege pensionering. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 10 september van 18.30 tot 21.00 uur in ons clubhuis, zetten we Willem in het zonnetje. Komt allen!

donderdag 1 september 2016, 15:11 uur