Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
17 jul. Ooyen Schoonmaak CC Open 2017
4 jul. Ooyen schoonmaak CC open 2017
1 mei Lid worden, tarieven 2017 en opzegging
1 apr. nieuwe tennisschool / zomertraining 2017
1 maa. Barplanning raadplegen / FAQ / IVA
19 dec. KNLTB ClubApp
2 dec. Sponsor onze club via de clubstore
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
zon mix 3.jpg
DSC_1399p.jpg
DSC_1396p.jpg
Meest recente foto's
Ooyen Schoonmaak CC Open 2017
 Monique de Deugd  Open Toernooi  2495x gelezen
De leukste week van de zomer komt er weer aan:  de week van het Open Toernooi van CC! 
 
De komende tijd houden we je op deze plek op de hoogte van alle zaken rondom het toernooi. Bezoek ons elke dag even voor het laatste nieuws, de foto's en andere belangrijke updates.
 
De hele week zal ons park in het thema van Lounge aangekleed zijn. Dat zijn lekkere en relaxte deuntjes op de achtergrond, chillen met een vrolijk gekleurd drankje en genieten van leuk gezelschap op een nog leuker tennispark. We zien je toch wel? 
 
 
 
 
 

  sponsoren  schema  fotos    Menu  <


maandag 17 juli 2017, 15:00 uur
De menu's tijdens Open Toernooi
 Monique de Deugd  Open Toernooi  262x gelezen

Weekmenu (maandag - vrijdag)

- Hete Kip: stukjes kip met een pittige saus geserveerd met een salade. U kunt kiezen uit diverse soorten (zie balie) brood of wedges. €5,50

- Broodje hamburger: hamburger met sla, tomaat, kaas en hamburgersaus. Het broodje hamburger wordt geserveerd met een salade en wedges. €6,50

- Kapsalon: bak met daarin patat, shoarma, sla en kaas. (naar keuze met sambalsaus en/of knoflooksaus) €5,50

- Broodje gehaktbal: gehaktbal op brood naar keuze (zie balie). Dit heerlijke broodje wordt geserveerd met een salade. (geen brood, wel wedges? Het kan allemaal!) €6,-

- Maaltijdsalade kip of tonijn: €6,00

- Satéstokjes (3): 3 satéstokjes geserveerd met wedges en een salade. Geen wedges, wel brood? Het kan allemaal? 

 

Finale weekend

- Broodje kipkerrie: €3,-

- Broodje filet americain: €3,-

- Broodje eiersalade: €3,-

- Broodje gezond: €3,-

zondag 16 juli 2017, 21:00 uur
Ooyen schoonmaak CC open 2017
 Maarten Hooikaas  Open Toernooi  748x gelezen

Zaterdag 22 juli tot en met zondag 30 juli

 

We hoeven jullie niet te vertellen dat tennisvereniging CC een fantastische ligging heeft, leuk is voor kinderen & volwassenen, een vernieuwd clubhuis huis heeft, zowel een binnen- en een buitenbar heeft, een mooi terras om te genieten van je drankje, 11 tennisbanen heeft, en natuurlijk ontzettend gezellig is!

 

Van 22 juli tot en met 30 juli is het de plek om te zijn, want dan vindt het Ooyen Schoonmaak CC Open toernooi plaats! We nodigen alle tennisliefhebbers uit om deel te nemen aan het toernooi of toeschouwer te zijn van de leuke wedstrijden die plaatsvinden.  

 

Al jaren is het toernooi geliefd en populair. Ook dit jaar heeft de Open Toernooicommissie er enorm veel zin in! Bij de binnen- en buitenbar zorgen we voor een lekker drankje en in het restaurant kun je genieten van heerlijke maaltijden.

 

Reserveer ook zeker vrijdagavond 28 juli in je agenda! Dan zorgt DJ Vinnie Rosso samen met een saxofonist voor een spetterend feest!

 

De categorieën

*      DE, HE  2 t/m 8

*      DD, GD, HD 2 t/m 6

*      DD, GD, HD 7 en 8 17+

             *      HD, DD, GD 6 t/m 8 35+ *NIEUW*

dinsdag 4 juli 2017, 20:10 uur 0 reacties (reageer)
LADIES Day 19 juli
 Gé van Strien  Recreatie  68x gelezen
19 juli 2017 is het weer zover, de LADIES DAY op ons mooie tennispark, start 9.30 uur, einde ca 16.00 uur.
Ook dit jaar zullen Winnie en Martine er hopelijk weer voor gaan zorgen dat het een gezellige dag wordt.
Er is plaats voor maximaal 48 dames. Je kunt je individueel inschrijven want we gaan toch weer loten wie er met wie en tegen wie gaat spelen. Maar….tennis is maar een bijzaak tijdens deze dag. We hebben weer gezorgd voor wat bekende gezichten maar ook 2 nieuwe gezichten die ons buiten de baan zullen bezig houden met leuke acties.

HOE ZORG JE DAT JE DIT NIET GAAT MISSEN?? We vragen jullie een mailtje te sturen naar martine@nimpie.com om je aan te melden en direct € 7,50 over te maken op banknummer NL75ABNA 0508282993 t.n.v. .M.A ten Berge, onder vermelding van je naam en Ladies Day. Als het geld binnen is is je deelname definitief en bevestigen we je deelname per mail. Wacht niet te lang want vol is vol!

Of het net zulk weer wordt als vorig jaar weten we niet maar we zullen in elk geval proberen er weer net zo’n gezellig dag van te maken als vorig jaar, weer of geen weer! En....Knight is aanwezig om rackets voor een redelijke prijs te laten bespannen.

vrijdag 30 juni 2017, 10:43 uur


Invitatie toernooi zondag 2 juli
 Gé van Strien  Recreatie  289x gelezen

Op zondag 2 juli wordt het invitatietoernooi weer georganiseerd. Dit toernooi staat inmiddels bekend vanwege de ongedwongen sfeer op en naast de tennisbaan. Voor het invitatietoernooi kun je als CC-lid  met een niet CC-lid inschrijven voor een leuk dagje tennis. Of het nu je vriend is, je vriendin, je man of je buurvrouw. Of je nu heel goed kan tennissen of juist totaal niet, het kan allemaal! Natuurlijk proberen we je op passende speelsterkte met zoveel mogelijk gelijkwaardige deelnemers in te delen. Aanmeldingen via de mail henriettecieraad@gmail.com, Zie LEES MEER.

donderdag 22 juni 2017, 22:16 uur
Ouder-Kind toernooi op zo 3 september
 Gé van Strien  Recreatie  798x gelezen

Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor het C.C. ouder-kind-toernooi!

Het ouder-kind-toernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij kinderen samen met ouder, grootouder, oom, tante, buurman of buurvrouw een dubbel vormen. Slechts één van de twee hoeft lid te zijn van tennisvereniging C.C. en er wordt gespeeld in poultjes die zoveel mogelijk op sterkte zijn ingedeeld. Naast de wedstrijden wordt er natuurlijk voor een hapje en een drankje gezorgd.

Dit jaar wordt het ouder-kind-toernooi gehouden op zondag 3 september vanaf 10 uur, dus blok je agenda, aarzel niet en schrijf je zo snel mogelijk in! De kosten bedragen €4,50 per dubbel en inschrijven doe je door jullie naam, leeftijd en speelsterkte (of tenniservaring) te mailen naar ccouderkind@hotmail.com.

We hopen dat het dit jaar net zo’n succes wordt als vorig jaar! 

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter (06 42457840) of Ilse (06 29067632) van den Berg.


woensdag 21 juni 2017, 20:50 uur
Zomercursus juli en augustus 2017
 Gé van Strien  Training  56x gelezen
Heeft u nu altijd willen weten waarvoor een heel tennisveld dient? Hoe u een topspin backhand moet slaan, of waar u moet staan bij een dubbel? Nee, schrijf u dan nu in voor de Zomertennislessen bij Maximus Tennis. Voor €165,00 krijgt u 5 x 50 minuten les in de zomervakantie op de tijden die u het beste uitkomen. U kunt privélessen nemen, maar ook duo lessen of zegt u wij gaan met 8 mensen spelen, alles kan. U deelt het bedrag door het aantal spelers. U blijft dus €165,00 betalen voor 5x trainen. U kunt natuurlijk ook trainen om nog beter te worden of om lekker te bewegen. De trainingen vallen in de zomervakantie van 10 juli a.s. tot en met 22 augustus a.s. U kunt zich inschrijven via www.yourtennis.nl. Zie de bijlage

Download bestanden
zomercursus 243 KB (91x opgehaald)
zaterdag 10 juni 2017, 17:42 uur
Landskampioenschap !
 Sjoerd van der Noordt  Competitie  94x gelezen

Ons eerste dames zaterdag topklasse team strijd aanstaande zaterdag voor de derde keer op rij om het landskampioenschap. Het gaat as. zaterdag om de voorronde, bij winst gaan ze door naar het finale weekend. Het leuke is dat de voorronde bij ons thuis op CC gespeeld wordt, dus kom de dames aanmoedigen! Er wordt gespeeld vanaf 11:00 4 singles en 2 dubbels. 

Dames Topklasse 2017 

 Monique Femke, Sietske, Julia en Maaike heel veel succes.

donderdag 8 juni 2017, 19:54 uur
40+ Weekend Dubbeltoernooi
 Gé van Strien  Toernooien  413x gelezen
De inschrijving voor ons CC 40+ weekendtoernooi is geopend! Ons gezellige toernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 en zondag 25 juni 2017. 

Hoe delen we het weekend in? We spelen zaterdag in poules; u speelt dan 2 wedstrijden. Op zondag mogelijk nog poulewedstrijden voor de grotere poules en voor de andere poules de halve finales en finales, maar maximaal ook 2 wedstrijden per koppel. U kunt inschrijven voor de categorieën DD HD GD 40+ 6, 40+ 7 en 40+ 8. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Zie LEES MEER

dinsdag 6 juni 2017, 11:51 uur
Tenniskids
 Gé van Strien  Jeugd  20x gelezen

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. Zie ook de knltb site: www.tenniskids.nl.

donderdag 1 juni 2017, 19:48 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bar
 Bestuur
 clubblad
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden
 Open Toernooi
 Recreatie
 sponsors
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
22 Juli
 start open toernooi

23 Juli
 open toernooi

24 Juli
 open toernooi 19:00 uur

25 Juli
 open toernooi

26 Juli
 damesracketochtend 9:00-12:00 uur
 open toernooi

27 Juli
 open toernooi

28 Juli
 mixed racketochtend 50+ 9:00-12:00 uur
 open toernooi
 feestavond

29 Juli
 open toernooi 9:00-12:00 uur

30 Juli
 finale dag open toernooi

31 Juli
 racketavond 19:00 uur

2 Augustus
 damesracketochtend 9:00-12:00 uur

4 Augustus
 mixed racketochtend 50+ 9:00-12:00 uur

5 Augustus
 racketochtend 9:00-12:00 uur

7 Augustus
 racketavond 19:00 uur

9 Augustus
 damesracketochtend 9:00-12:00 uur

10 Augustus
 senior ééndagstoernooi 10:00-16:00 uur

11 Augustus
 mixed racketochtend 50+ 9:00-12:00 uur

12 Augustus
 racketochtend 9:00-12:00 uur

14 Augustus
 racketavond 19:00 uur

16 Augustus
 damesracketochtend 9:00-12:00 uur

18 Augustus
 mixed racketochtend 50+ 9:00-12:00 uur

19 Augustus
 racketochtend 9:00-12:00 uur

20 Augustus
 (eind schoolvakantie)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Jongens